1,081,992 egyedi látogató
NetBankom
NetBankom
Belépés


Igénylés
A képre kattintva igényelheti a számlanyitást a Szent Korona Bankba.


Navigáció
Főoldal
Hírdetmények
Letöltések
Kapcsolatfelvétel
Keresés
GYIK
Igénylés
Tájékoztató/STK
Sajtóközlemények
Közlemény
Magyar Királyi Állami Jegyintézet története
Alapítóokirat
Alapítóokirat


Az Apostoli Magyar Királyság egy másik állam !

(kép , Elpusztíthtatlanok fílmből :Link)


Az Apostoli Magyar Királyság jogi értelemben egy másik állam, vannak törvényei,(rendeletek) aminek alapul szolgál a történelmi alkotmány, ez adja a gerincét mindennek. Nem mi hoztunk létre egy államot, hanem a jogaiba helyeztünk vissza (tessék értelmezni mit írunk nem csak olvasni).
Mit jelent a jogaiba való visszahelyezés? Azt, hogy egy elfeledett, nem alkalmazott törvényt, államot, módszer stb.. visszahelyeztek valós"forgalomba", úgy, hogy arról értesítettük az embereket. Létezik, és élhetnek az eredendő jogaikkal , amit soha senki nem szüntetett meg. Ebben az értelemben nem az Apostoli Magyar Királyság jött létre egy államban. – a Magyar köztársaságban, hanem az Apostoli Magyar Királyság-ban jött létre 1949-es ideiglenes alkotmány erőszakkal való elfogadtatásával egy köztársaság, amit erőszakkal tartottak fent Orosz bábáskodás mellett!.......
Közlemény!

Elektronikus banki szolgáltatások

Időben és térben szabadon

Szent Korona Bank által nyújtott elektronikus szolgáltatások segítségével Ön bárhol, bármikor biztonságosan intézheti pénzügyeit.

Az Android alkalmazás segítségével könnyedén és bárhol igénybe tudja venni az Szent Korona Bank számlaműveleti ésinformáló felhasználói szolgáltatását....(...)

Honpolgárság igénylése

Együttműködünk


Szabadjegy a szabadsághoz!

Közösségi tér

Tisztaforrás
Admin Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó