1,088,732 egyedi látogató
NetBankom
NetBankom
Belépés


Igénylés
A képre kattintva igényelheti a számlanyitást a Szent Korona Bankba.


Navigáció
Főoldal
Hírdetmények
Letöltések
Kapcsolatfelvétel
Keresés
GYIK
Igénylés
Tájékoztató/STK
Sajtóközlemények
Közlemény
Magyar Királyi Állami Jegyintézet története
Alapítóokirat
Alapítóokirat


Az Apostoli Magyar Királyság egy másik állam !

(kép , Elpusztíthtatlanok fílmből :Link)


Az Apostoli Magyar Királyság jogi értelemben egy másik állam, vannak törvényei,(rendeletek) aminek alapul szolgál a történelmi alkotmány, ez adja a gerincét mindennek. Nem mi hoztunk létre egy államot, hanem a jogaiba helyeztünk vissza (tessék értelmezni mit írunk nem csak olvasni).
Mit jelent a jogaiba való visszahelyezés? Azt, hogy egy elfeledett, nem alkalmazott törvényt, államot, módszer stb.. visszahelyeztek valós"forgalomba", úgy, hogy arról értesítettük az embereket. Létezik, és élhetnek az eredendő jogaikkal , amit soha senki nem szüntetett meg. Ebben az értelemben nem az Apostoli Magyar Királyság jött létre egy államban. – a Magyar köztársaságban, hanem az Apostoli Magyar Királyság-ban jött létre 1949-es ideiglenes alkotmány erőszakkal való elfogadtatásával egy köztársaság, amit erőszakkal tartottak fent Orosz bábáskodás mellett!


1989-ben, amikor elkezdődött a rendszerváltás, ehhez a tényhez nem nyúltak. Akkor sem amikor, már 1992-ben az Oroszok végleg elhagyták Magyarországot, vagyis automatikusan megszűnt az a kényszerhelyzet, hogy működnie kellene a köztársaságnak. Hiszen az, aki létrehozta már maga sem regnált az országban. Jól tudták ezt az akkoriban regnáló parlamenti maffiózók is ekkor írásban rögzítették, hogy majd egyszer csak ezt rendbe teszik.
Nem nyúltak semmihez 2011-ig amikor is megszületett egy torzszülött Orbán szájából, Soros fejéből, a híres Alaptörvény(bár ebben ők is elismerik a Szent Korona jogfolytonosságát) amit minden média hibásan Alkotmánynak hívott a félrevezetés okán. (itt megint nem térek ki arra hogy az egész egy nagy szarság mert az elején írja, hogy az 1949. évi xx. törvény nem tartja legitimnek majd a végén pedig azt írja hogy az alaptörvényt az 1949. évi xx. törvény alapján hozták létre, ez önmagában is vicces)

Nézzük röviden mit jelent ez alkotmány: „Alkotmány alatt általában a társadalom működésével kapcsolatos érdekek és célok, az állam belső szabályozására és külkapcsolatára vonatkozó alapelvek, a jogforrási rangsor csúcsán elhelyezkedő, egy alaptörvényben megjelenő összességét értjük.”…vagyis az alaptörvény az nem alkotmány. Mi az alaptörvény: „Alaptörvény mint jogi fogalom a jogszabályok hierarchiájában az alkotmány után a legfőbb jogszabályt jelenti” ..másképpen, ezeket hívjuk saláta törvényeknek is.
De térjünk vissza az alapvető gondolatomhoz.
Mivel Orbán sem csinált új Alkotmányt – mert nem mert, pontosan tudja mi a leányzófekvése,- ezért az eredeti Alkotmányunk, amit király eleink készítettek, a mai napig él! Ahogy a királyság államforma is, ahol jelenleg a király a nép.
Hiába szavaztatott bennünket több tíz éven keresztül egy jogszerűen soha létre nem jött állam vezetés. Szavaztak jobbra, balra több millióan, eleve ahhoz sem volt joguk, hogy szavaztassanak. Ezt hívják úgy, hogy jogtalanság, jogot nem alapít. Ezt minimum 24 éve már nagyon tudatosan elhallgatják előlünk.
Ez az egyik legnagyobb bűnük azoknak a civil mozgalmaknak és pártoknak, vezetőknek, akik nemzetinek mondják magukat, hogy ezt nem mondják ki! Pedig ez a minimum! Ebben van előrébb az Apostoli Magyar Királyság, hogy honpolgárai kimerik mondani, de nem csak mondi, tesznek is.

Mit is jelent ez ebben a felfogásban?

Te, aki most olvasol és Magyar állampolgár –/-nak hiszed magad – vagy, tudd nem vagy a Köztársaság állampolgára! Soha nem is voltál. Jogilag legalább is soha! Azok az igazolványok, jogosítványok, egyéb hivatalos okiratok egyáltalán nem érvényesek rád! Innen kezd érdekes lenni, hogy vajon amit te az igazolványoddal tanúsítottál, szerződések és egyebek azok jogilag érvényesek-e?
Nem!
Ha tetszik, ha nem bármennyire is fájó ez és nehéz lesz visszagörgetni az elejéhez, meg kell tenni, mert soha nem lesz rend.
Most pedig a leveleitekről pár szót, amit a végrehajtóknak, bankoknak, közüzemeknek küldtök. Igen nagy naivitás kell ahhoz, hogy azt hidd, hogy ha te írsz, egy illegitim állam által fenntartott rendszerben, egy Apostoli Magyar Királyságról szóló rendelkezésekről, azt ők csak úgy elfogadják. Nem fogják! Viszont pontosan ismerik a rendszerük rákfenéjét, azt, hogy ők soha nem jöttek létre jogilag. Mivel közben az hatalmuk annyira megnőtt, hogy a jó dolgukban csak törvényhátára törvényt hoznak, ezért azt be kell velük tartatni, mint amikor a rosszalkodó gyerekkel feltakaríttatják az általa létrehozott káoszt. Mi megtaláltunk nem egy-két olyan törvényüket, amitől ők a falat verdesik. Ha azt nekik be kell tartani, akkor bizony ott van végük. Ezt a vákuumot kell kihasználni a levelekkel. Ez egyfajta előkészületi munka a saját védelmetekben, a későbbiekre nézve. Most itt nem idézem be azokat a jogszabályi helyeket, amit már ezerszer leírtunk és a beadványokban is szerepel.

Nektek egyvalamit kell nagyon tudni, hogy az a jog, amit ők alkalmaznak, az egy illegitim állam játékszabályai, aminek ti NEM vagytok a részesei, csak addig, amíg elfogadjátok, hogy a Köztársaságban éltek.

Amint rájössz, hogy az Apostoli Magyar Királyság honpolgára vagy, felszabadulsz!

Nem kell pszáf engedély egy másik államban létrejött banknak,(Szent Korona Banknak ) mert semmi köze a köztársasághoz. A rendőrnek, az apeh-nak, bankoknak, a közüzemeknek, végrehajtónak, stb… nincs hatáskörük arra nézve , hogy elbírálja egy másik államban működő bank létét, vagy nem létét! Még csak nem is bírálhatja! Viszont ha vélt tartozásod van a köztársaságban, akkor kötelessége a hatóságoknak az ott hozott törvények alapján devizában levenni a tartozásukat a számládról, mert te ilyen értelemben devizakülföldinek számítasz a köztársaságban!

Érted már?

Mivel Te, alanyi jogodon kapsz STK-t minden hónapban, sőt az Apostoli Magyar Királyság garanciát vállalt arra, hogy kifizeti a tartozásodat, nincs más dolguk csak annyi, hogy a törvényeiket betartva leveszik a pénzt, az Apostoli Magyar Királyság jegybankján keresztül a (Szent Korona Bankon), vagyis Szentkoronában a deviza számlájáról! Remélem most már kezd derengeni miért kell erőltetni a leveleket?
Még mielőtt megkérdeznétek, igen lesz AMK-s igazolványotok is , rendszámotok is és minden lesz, de türelem, mert segítségünk annyi van, ahányan ezt a fent leírtakat megértitek...

- Bíbor-

Forrás : Facebook
Honpolgárság igénylése

Együttműködünk


Szabadjegy a szabadsághoz!

Közösségi tér

Tisztaforrás
Admin Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó