1,082,010 egyedi látogató
NetBankom
NetBankom
Belépés


Igénylés
A képre kattintva igényelheti a számlanyitást a Szent Korona Bankba.


Navigáció
Főoldal
Hírdetmények
Letöltések
Kapcsolatfelvétel
Keresés
GYIK
Igénylés
Tájékoztató/STK
Sajtóközlemények
Közlemény
Magyar Királyi Állami Jegyintézet története
Alapítóokirat
Alapítóokirat


NetBankom

Tisztelt Felhasználók!

A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően, adatmódosítását ezután a NetBankom-ba belépve tudja elvégezni, késedelem nélkül ezzel meggyorsítva az ügyintézést is.


Alább "FELHASZNÁLÓNÉV" - hez a Szent Korona Bankban rögzített e-maill-címét kell írni!AKASA A rendszerbe való csatlakozásakor az aktiválásáról kapott egy e-mailt. Amennyiben Ön a telefonos alkalmazást is használni kívánja, akkor a telefonon a kapott linkre kattintva letöltődik a program, amit telepíteni kell. A telefonra telepített programot megnyitva, a regisztrációban rögzített e-mailcím a felhasználónév és jelszó, belépni csak ezekkel lehet. Figyelembe véve, hogy sokan az utólag vásárolt okos telefon használatát szeretnék megkezdeni, most szabadon elérhetővé tesszük az alkalmazás letöltését az alábbi linkről:
APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE TELEFONRA
A telefonja ezután, mobil pénztárcaként is tud működni. Lehetővé teszi két személy között, adott helyszínen (piac, stb) az értékcserét készpénz, igénybe vétele nélkül, a készülékek érintéses adatátvitelével (NFC). Természetesen lehet táblagépen is használni a programot átutalásos megoldással.
Honpolgárság igénylése

Együttműködünk


Szabadjegy a szabadsághoz!

Közösségi tér

Tisztaforrás
Admin Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó