1,088,751 egyedi látogató
NetBankom
NetBankom
Belépés


Igénylés
A képre kattintva igényelheti a számlanyitást a Szent Korona Bankba.


Navigáció
Főoldal
Hírdetmények
Letöltések
Kapcsolatfelvétel
Keresés
GYIK
Igénylés
Tájékoztató/STK
Sajtóközlemények
Közlemény
Magyar Királyi Állami Jegyintézet története
Alapítóokirat
Alapítóokirat


TÁJÉKOZTATÓ.

I. A Szent Korona Bank működésének alapja:

Az APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG KORONA TANÁCSA kiadta az Apostoli Magyar Királyság Nemzeti Bankjának első módosított Alapító Okiratát.

„3.1 A Szent Korona Bank részvényese A Szent Korona Bank részvénye a Szent Korona tulajdonában van. A Szent Koronát, mint részvénytulajdonost (a továbbiakban Részvényes) az Apostoli Magyar Királyság Korona Tanácsa képviseli.”

II. A Szentkorona (STK) elektronikus számlapénz.

III. Az egyenleget az Állam tölti fel a Szent Korona Bank által a honpolgárság Link aktiválásakor személyenként az alanyi jogú juttatással. A Szentkorona (STK) árfolyama kötött 1.- STK = 1 kg fehér kenyér


Bevezetés lépései:

1. Az Apostoli Magyar Királyság mint állam, a Szent Korona Bank feltőkésítésével létrehozta az alapot.

2. A felhasználók részére a legmodernebb mobilkommunikációs eszközökre telepített biztonságos adatkezelő szoftverrel tettük lehetővé a korlátlan használatot.

3. A háttérben működtetett adatbázis biztosítja a visszaélések azonnali kikapcsolását, valamint az adatok statisztikai feldolgozását a gazdaságirányításban történő felhasználásra.

Eszközei:

1. Mobiltelefon android operációs rendszerrel, és NFC kiegészítéssel

2. Mobilkommunikációs szoftver letöltése a számla működtetéséhez működtetéséhez

3. NetBankom szolgáltatás

4. Mobiltelefon szolgáltatás

A 2014. január 01.-től érvényes szabályok az alábbiak:

1. A honpolgár kiskorú személy 0 -10 éves kor betöltéséig, első kifizetése: 250 STK havi ellátás alanyi jogon, melyet minden hó első napján a Bank a fenti összegre kiegészít.

2. A honpolgár kiskorú személy 10 -18 éves kor betöltéséig, első kifizetése: 500 STK havi ellátás alanyi jogon, melyet minden hó első napján a Bank a fenti összegre kiegészít.

3. A honpolgár18. életévét betöltött személy, illetve a 18. életév betöltését követő első kifizetése: 25 000 STK kompenzációt + 1000 STK havi ellátás alanyi jogon, melyet minden hó első napján a Bank a fenti összegre kiegészít.

4. Tekintve, hogy a Szent Korona minden jog és tulajdon forrása, ingatlan építése illetve vásárlása az állam finanszírozásában STK-ban valósul meg, az építtető/vevő birtoklása mellett, ha a család létszámát figyelembe véve az egy főre eső alapterület nem haladja meg a 25m2-t.

5. A honpolgár 2013-as évet megelőző eladósodásának megszüntetését a Szent Korona Bank STK-ban történő rendelkezésre állással teszi lehetővé, a követelő részére e célra automatikusan nyitott számla fenntartásával.

6. A a honpolgár vállalkozása, amennyiben szerződést köt gazdasági együttműködésre, az első kifizetése: 50 000.-STK beszerzésre és béremelésre.

7. A 2013-12-31.-et megelőző időszak alatti kifizetéseket és a felhasználói gyakorlatot megvizsgálva a Pénzügyi Tanács rendelkezett a jogtalan kifizetések, illetve a tiltott felhasználás (pl.: pénzváltás) eredményeként létrejött összegek törléséről.


Tájékoztató adatkezelésről
Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat a Szent Korona Bank(a továbbiakban: Bank), abból a célból kezeli, hogy Önt a jövőben a Bank szolgáltatásairól személyesen, telefonon, írásban vagy elektronikus úton közvetlenül tájékoztassák, valamint azokat az Ön részére ilyen módon közvetlenül ajánlják fel. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatkezelési engedély visszavonására Önnek bármikor lehetősége van, így azonban az Ön számára értékes pénzügyi tanácsokról maradhat le. Ha ennek ellenére nem szeretne értesülni a Bank ajánlatairól, akkor bármikor, indokolás nélkül kérheti adatainak közvetlen üzleti célú megkeresés céljából történő kezelésének megszüntetését. Az adatkezelés megszüntetésére vonatkozó kérelmét az alábbi módokon tudja eljuttatni a Bankhoz számlaszáma (rögzített telefonszáma) feltüntetésével:

Emailben: info@szentkoronabank.hu
Amennyiben Ön az adatlap kitöltéséhez kapcsolódóan kattintott jelen Adatkezelési oldalra, akkor a "Elküld" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a jelen tájékoztatóban foglaltakat, és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
Honpolgárság igénylése

Együttműködünk


Szabadjegy a szabadsághoz!

Közösségi tér

Tisztaforrás
Admin Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó