1,017,900 egyedi látogató
NetBankom
NetBankom
Belépés


Igénylés
A képre kattintva igényelheti a számlanyitást a Szent Korona Bankba.


Navigáció
Főoldal
Hírdetmények
Letöltések
Kapcsolatfelvétel
Keresés
GYIK
Igénylés
Tájékoztató/STK
Sajtóközlemények
Közlemény
Magyar Királyi Állami Jegyintézet története
Alapítóokirat
Alapítóokirat


Tájékoztató adatkezelésről
Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat a Szent Korona Bank(a továbbiakban: Bank), abból a célból kezeli, hogy Önt a jövőben a Bank szolgáltatásairól személyesen, telefonon, írásban vagy elektronikus úton közvetlenül tájékoztassák, valamint azokat az Ön részére ilyen módon közvetlenül ajánlják fel. Az adatszolgáltatás önkéntes.
Az adatkezelési engedély visszavonására Önnek bármikor lehetősége van, így azonban az Ön számára értékes pénzügyi tanácsokról maradhat le. Ha ennek ellenére nem szeretne értesülni a Bank ajánlatairól, akkor bármikor, indokolás nélkül kérheti adatainak közvetlen üzleti célú megkeresés céljából történő kezelésének megszüntetését. Az adatkezelés megszüntetésére vonatkozó kérelmét az alábbi módokon tudja eljuttatni a Bankhoz számlaszáma (rögzített telefonszáma) feltüntetésével:


Emailben: info@szentkoronabank.hu


Amennyiben Ön az adatlap kitöltéséhez kapcsolódóan kattintott jelen Adatkezelési oldalra, akkor a "Elküld" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a jelen tájékoztatóban foglaltakat, és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
Honpolgárság igénylése

Együttműködünk


Szabadjegy a szabadsághoz!

Közösségi tér

Tisztaforrás
Admin Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó