930,643 egyedi látogató
NetBankom
NetBankom
Belépés


Igénylés
A képre kattintva igényelheti a számlanyitást a Szent Korona Bankba.


Navigáció
Főoldal
Hírdetmények
Letöltések
Kapcsolatfelvétel
Keresés
GYIK
Igénylés
Tájékoztató/STK
Sajtóközlemények
Közlemény
Magyar Királyi Állami Jegyintézet története
Alapítóokirat
Alapítóokirat


TÁJÉKOZTATÓ.

I. A Szent Korona Bank működésének alapja:

Az APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG KORONA TANÁCSA kiadta az Apostoli Magyar Királyság Nemzeti Bankjának első módosított Alapító Okiratát.

„3.1 A Szent Korona Bank részvényese A Szent Korona Bank részvénye a Szent Korona tulajdonában van. A Szent Koronát, mint részvénytulajdonost (a továbbiakban Részvényes) az Apostoli Magyar Királyság Korona Tanácsa képviseli.”

II. A Szentkorona (STK) elektronikus számlapénz.

III. Az egyenleget az Állam tölti fel a Szent Korona Bank által a honpolgárság Link aktiválásakor személyenként az alanyi jogú juttatással. A Szentkorona (STK) árfolyama kötött 1.- STK = 1 kg fehér kenyér


Bevezetés lépései:

1. Az Apostoli Magyar Királyság mint állam, a Szent Korona Bank feltőkésítésével létrehozta az alapot.

2. A felhasználók részére a legmodernebb mobilkommunikációs eszközökre telepített biztonságos adatkezelő szoftverrel tettük lehetővé a korlátlan használatot.

3. A háttérben működtetett adatbázis biztosítja a visszaélések azonnali kikapcsolását, valamint az adatok statisztikai feldolgozását a gazdaságirányításban történő felhasználásra.

Eszközei:

1. Mobiltelefon android operációs rendszerrel, és NFC kiegészítéssel

2. Mobilkommunikációs szoftver letöltése a számla működtetéséhez működtetéséhez

3. NetBankom szolgáltatás

4. Mobiltelefon szolgáltatás

A 2014. január 01.-től érvényes szabályok az alábbiak:

1. A honpolgár kiskorú személy 0 -10 éves kor betöltéséig, első kifizetése: 250 STK havi ellátás alanyi jogon, melyet minden hó első napján a Bank a fenti összegre kiegészít.

2. A honpolgár kiskorú személy 10 -18 éves kor betöltéséig, első kifizetése: 500 STK havi ellátás alanyi jogon, melyet minden hó első napján a Bank a fenti összegre kiegészít.

3. A honpolgár18. életévét betöltött személy, illetve a 18. életév betöltését követő első kifizetése: 25 000 STK kompenzációt + 1000 STK havi ellátás alanyi jogon, melyet minden hó első napján a Bank a fenti összegre kiegészít.

4. Tekintve, hogy a Szent Korona minden jog és tulajdon forrása, ingatlan építése illetve vásárlása az állam finanszírozásában STK-ban valósul meg, az építtető/vevő birtoklása mellett, ha a család létszámát figyelembe véve az egy főre eső alapterület nem haladja meg a 25m2-t.

5. A honpolgár 2013-as évet megelőző eladósodásának megszüntetését a Szent Korona Bank STK-ban történő rendelkezésre állással teszi lehetővé, a követelő részére e célra automatikusan nyitott számla fenntartásával.

6. A a honpolgár vállalkozása, amennyiben szerződést köt gazdasági együttműködésre, az első kifizetése: 50 000.-STK beszerzésre és béremelésre.

7. A 2013-12-31.-et megelőző időszak alatti kifizetéseket és a felhasználói gyakorlatot megvizsgálva a Pénzügyi Tanács rendelkezett a jogtalan kifizetések, illetve a tiltott felhasználás (pl.: pénzváltás) eredményeként létrejött összegek törléséről.

Honpolgárság igénylése

Együttműködünk


Szabadjegy a szabadsághoz!

Közösségi tér

Tisztaforrás
Admin Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó