888,622 egyedi látogató
NetBankom
NetBankom
Belépés


Igénylés
A képre kattintva igényelheti a számlanyitást a Szent Korona Bankba.


Navigáció
Főoldal
Hírdetmények
Letöltések
Kapcsolatfelvétel
Keresés
GYIK
Igénylés
Tájékoztató/STK
Sajtóközlemények
Közlemény
Magyar Királyi Állami Jegyintézet története
Alapítóokirat
Alapítóokirat


Tájékoztató közlemény.


A Szent Korona Bankjának programja/szoftvere a Szent Korona tulajdona és az AKASA szellemi terméke, a fejlesztővel kötött szerződés - Link - értelmében. Működését az Apostoli Magyar Királyság Korona Tanácsa felügyeli, mint jegybankot.
A Szent Korona Bank a Szent Korona tulajdona, így belőle egy létezik, és nem másolható.
Mindenkor a magyarok közösségét kell, hogy szolgálja. A fejlesztése folyamatosan több éve történik az alkotó gondolatok és megoldások beépítésével.(...)
TOVÁBB A "RÉSZLETEKBEN"
Tájékoztató hanganyag

(..)Abban az esetben, ha a Szent Korona – Király – Nemzet hármasság nem állhat fenn, valamint a történeti alkotmány intézményei útján legitim hatalom nem gyakorolható, a legitimitás – a szokásjog elve alapján – és a jogfolytonosság fennáll, ha a nemzet kifejezi a szándékát azzal, hogy személyenként a visszahonosítást felvállalja. "

TOVÁBB A "RÉSZLETEKBEN"
FELSZÓLÍTÁS HELYREIGAZÍTÁSRA/CALL FOR CORRECTION/SOLICITUD PARA RECTIFICACIÓN/Orosz nyelven is.

Az Apostoli Magyar Királyság Korona Tanácsának

KÖZLEMÉNYE

FELSZÓLÍTÁS  HELYREIGAZÍTÁSRA

 

Az Apostoli Magyar Királyság Korona Tanácsa és a Szent Korona Bank felszólítja a Magyar Nemzeti Bank elnökét 2014. február 6-i nyilatkozatának helyreigazítására, mert az kimeríti a hitelrontás tényét. A Magyar Nemzeti Bank nyilatkozata, melyben arra hivatkozik, hogy Magyarország, vagyis a magyar köztársaság közhiteles nyilvántartásaiban, illetve a céginformációs rendszerben az Apostoli Magyar Királyság jegybankja nem szerepel, eltér a valóságtól, ugyanis a Magyar Nemzeti Bank honlapján a Szent Korona Bank megtalálható. (https://felugyelet.mnb.hu/hirek/14_02_06-Szent_Korona_Bank.html)( szerk: közben jelezték eltünt a a mellékelt link alól a forrás, így betesszük mi amit megmentettünk http://apostolimagyarkiralysag.info/KEPEK/mnbszkb.jpg )

TOVÁBB A RÉSZLETEKBE>>
Honpolgárság igénylése

Együttműködünk


Szabadjegy a szabadsághoz!

Ügyfél kapcsolati pontok
Tisztaforrás
Admin Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó