Emlékeztető.
Írta: SZKBADMIN - Dátum: Janur 23 2015 22:05:47


A rendszerbe való csatlakozásakor az aktiválásáról kapott egy e-mailt. Amennyiben Ön a telefonos alkalmazást is használni kívánja, akkor a telefonon a kapott linkre kattintva letöltődik a program, amit telepíteni kell. A telefonra telepített programot megnyitva, a regisztrációban rögzített e-mailcím a felhasználónév és jelszó, belépni csak ezekkel lehet.(...)tovább a részletekben


Teljes hír


A rendszerbe való csatlakozásakor az aktiválásáról kapott egy e-mailt. Amennyiben Ön a telefonos alkalmazást is használni kívánja, akkor a telefonon a kapott linkre kattintva letöltődik a program, amit telepíteni kell. A telefonra telepített programot megnyitva, a regisztrációban rögzített e-mailcím a felhasználónév és jelszó, belépni csak ezekkel lehet.

Figyelembe véve, hogy sokan az utólag vásárolt okos telefon használatát szeretnék megkezdeni, most szabadon elérhetővé tesszük az alkalmazás letöltését az alábbi linkről:

APPLIKÁCIÓ LETÖLTÉSE TELEFONRA

A telefonja ezután, mobil pénztárcaként is tud működni. Lehetővé teszi két személy között, adott helyszínen (piac, stb) az értékcserét készpénz, igénybe vétele nélkül, a készülékek érintéses adatátvitelével (NFC). Természetesen lehet táblagépen is használni a programot átutalásos megoldással.